Predstavitev

Predstavitev2020-05-27T05:57:08+00:00

Panhygia – partner z dolgoletnimi izkušnjami na katerega se lahko zanesete!

V podjetju Panhygia zahtevnim strankam nudimo najvišjo kakovost čiščenja poslovnih prostorov. Že vrsto let nam zaupajo številna ugledna podjetja na celotnem območju Slovenije.

Čistilni servis Panhygia sestavlja zelo mlad in zagnan kolektiv, ki daje velik poudarek osebnemu obravnavanju naših strank. Tako poskrbimo, da se našim strankam izpolni vsaka, še tako majhna želja.

Naše poslanstvo

Pomagati zahtevnim strankam pri zmanjševanju njihovih stroškov čiščenja in poskrbeti, da so njihovi prostori vedno čisti in urejeni.

Organizacija, ki zagotavlja fleksibilnost

Ob dejstvu, da narava našega dela od nas zahteva visoko stopnjo odzivnosti, fleksibilnosti in stalne pripravljenosti, je temu prilagojena celotna organizacija dela in ustrezna razdelitev kompetenc.

V ta namen imamo za kvalitetno izvajanje storitev čiščenja znotraj podjetja po področjih oziroma po strukturi dela organizirane posamezne strokovne službe oziroma poslovne enote.

Najvišja kakovost za vaše zadovoljstvo

Čistilni servis Panhygia svojim strankam zagotavlja najvišjo kakovost izvedbe čiščenja poslovnih prostorov z uporabo človeku in okolju prijaznih čistil ter zadovoljstvo naročnika.

S kvaliteto izvajanja naših storitev, z visoko ravnijo kulture medsebojnih odnosov in poslovanja ter z razvojem človeških virov gradimo dobro ime podjetja in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Sistem poslovanja v podjetju je usklajen z vsemi zahtevami certifikatov ISO 9001:2008 – Sistem vodenja kakovosti in

ISO 14001:2004 – Sistem ravnanja z okoljem ki jih dosegamo z izpolnjevanjem naše odgovornosti do naročnikov, hkrati pa sistem zadovoljuje tudi potrebe, želje in pričakovanja tako poslovnih partnerjev, kot tudi vseh zaposlenih.

Okoljska politika podjetja

Politika kakovosti podjetja

Izkušnje uspešnih podjetij kažejo na dejstvo, da je danes največji izziv vzpostaviti sistem, ki vzpodbuja zaposlene, da ji sledijo. Cilje posameznika in podjetja je potrebno vse bolj povezovati, zato smo v podjetju sistem pravil za zaposlene nadgradili s sistemom stimuliranja in nagrajevanja.

Znanje in inovacije

Zavedamo se, da je prihodnost le v znanju in inovacijah, zato v podjetju sledimo trendom stroke na trgu, opravljamo interna in zunanja izobraževanja in usposabljanja za kadre na vseh nivojih in vedno znova vnašamo novo znanje v poslovne procese.

Skupno smo začrtali naše temeljne razvojne smernice, poslovno strategijo, opredelili delovne procese, razvili pravila in načine, da jih bomo tudi uresničili.

Uradni podatki podjetja Panhygia d.o.o.

Firma družbe: Panhygia d.o.o.
Polni naziv družbe: Panhygia čiščenje in trgovina d.o.o.
Sedež družbe: Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
Matična številka: 5915163
ID za DDV: SI46744169
TRR: Sparkasse d.d. TRR: SI56 3400 0101 7873 453
  Gorenjska Banka d.d. TRR: SI56 0700 0000 3360 558
Registrska številka: 1-064500-00
Dejavnost: 81.210

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov