Organizacija in nadzor čistilcev

Organizacija in nadzor čistilcev2019-01-14T14:54:36+00:00

Znižajte stroške vašega čistilnega osebja!

  • Vam prostore čistijo ljudje, ki ste jih sami zaposlili? Vam stroški čistilnega osebja predstavljajo prevelik finančni zalogaj?
  • Bi radi večji nadzor nad porabo čistil in sanitarnega materiala?
  • Je kvaliteta čiščenja pod nivojem, ki ga zahtevate?
  • Bi radi optimizirali strukturo in organizacijo vaše ekipe, tako da bo bolj učinkovita?

Znebite se nepotrebnih skrbi in delo prepustite strokovnjakom, vaš dragoceni čas in misli izkoristite drugače. Zaupajte čistilnemu servisu Panhygia!

Nudimo vam pomoč in rešitev vaših težav s pomočjo organizacije, rednega nadzora in usposabljanjem vašega čistilnega osebja, ki zajema:

  • nadzor in nadomeščanje vaših odsotnih čistilcev,
  • izobraževanje in usposabljanje vašega čistilnega osebja,
  • nadzor in organizacijo čistilnega osebja, tako da bistveno povečamo njihovo učinkovitost,
  • sodelovanje pri naročanju materiala in razvoz materiala, ki vključuje tudi odgovornost za kvaliteto in racionalno potrošnjo,
  • celotno oskrbo s sanitarnim materialom, tako da vi s tem nimate več nobenih skrbi.

Zakaj sodelovati s čistilnim servisom Panhygia?

Na podlagi dolgoletne tradicije in izkušenj rešujemo zahtevnim strankam probleme na področju nadzora in usposabljanja čistilcev.

Tako našim strankam nižamo stroške zaradi neracionalne razporeditve delovnega časa in uporabe čistil, poskrbimo da so njihovi prostori vedno čisti in urejeni ter odpravljamo nepotrebne skrbi in stroške zaradi slabe organizacije!

Naše stranke imajo miren spanec, saj zaupajo partnerju na katerega se lahko zanesejo – zaupajo čistilnemu servisu Panhygia!

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov