Industrijski prostori

Industrijski prostori2019-01-15T08:51:24+00:00

Se želite iz vaših industrijskih prostorov znebiti tudi najbolj trdovratne umazanije?

  • Bi želeli, da so vaši proizvodni prostori navkljub naravi dela vedno čisti in urejeni?
  • Imate kdaj občutek, da čiščenje ovira vaš delovni proces?
  • Je s čiščenjem kdaj dodatno obremenjeno vaše osebje?

Ko začnete sodelovati s čistilnim servisom Panhygia, boste spoznali ekipo usposobljenega osebja s profesionalno opremo, ki bo znala prilagoditi čas in zahtevnost čiščenja vašim potrebam.

Na voljo vam je tudi naša ekipa, usposobljena za zahtevnejša čiščenja. Zagotavljamo vam stalno kontrolo kvalitete čiščenja in nadzorovanje čistilnega osebja.

Vi in vaše osebje se boste ob sodelovanju s Panhygio znebili nepotrebnih skrbi, ki so vas zaradi neustreznega čiščenja pestile vse do našega prihoda. Delali boste v (navkljub naravi dela) sijoče čistih in urejenih prostorih.

Zaradi naših prednosti z nami sodeluje vedno več strank, ki zahtevajo vrhunsko čistilno storitev. Naredite prvi korak tudi sami. Pokličite nas če danes!

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov