Pisarniški prostori

Pisarniški prostori2019-01-15T08:47:34+00:00

Zagotovite si nivo čistoče, ki ga nujno potrebujete za delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju!

  • Menite, da za čiščenje plačujete preveč glede na kakovost opravljenega dela?
  • Bi radi delali v vedno čistih in prijetnih poslovnih prostorih, ki bodo pozitivno vplivali na storilnosti?
  • Ste nezadovoljni z dosedanjimi čistilci in izvedbo njihovega dela?

Ukrepajte takoj in si poglejte, kako vam čistilni servis Panhygia lahko pomaga!

Ko se boste odločili za Panhygio, bo vaše prostore vedno očistilo primerno usposobljeno osebje, ki je opremljeno s profesionalnimi čistili in čistilno opremo.

Ker smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju čiščenja vseh vrst prostorov, bomo poskrbeli, da bodo tudi vaši prostori vedno brezhibno čisti in urejeni. Vi pa boste vaše misli lahko preusmerili drugam in s tem bistveno spodbudili vašo kreativnost, storilnost.

Ko boste začeli sodelovati s čistilnim servisom Panhygia, ne boste nikoli niti pomislili, da za čiščenje namenite preveč denarja, saj boste z nivojem opravljenega dela več kot zadovoljni.

Vas skrbi pogosto menjavanje kadrov pri vašem čistilnem servisu? Nič več!

Pri večini čistilnih servisov je velika tečava izjemno pogosta menjava kadrov. Zato se pogosto zgodi, da v svojih poslovnih prostorih srečujete nove in nove nezadovoljne obraze. Pri Panhygiji se vam to ne bo zgodilo, saj imamo izjemno nizko fluktuacijo kadrov, kar kaže na njihovo zadovoljstvo.

S tem si boste prihranili ogromno nepotrebnih skrbi, vaše misli pa boste lahko usmerili drugam … k poslu!

Pri Panhygiji dajemo velik poudarek na naše zaposlene, zato smo na trgu znani kot zaposlenim prijazno podjetje.

Rezultat našega pristopa je delovna ekipa ljudi, ki se skorajda ne spreminja. Pri nas boste vsak dan naleteli na znane obraze!

Ker vam ni vseeno, kdo hodi v vaše poslovne prostore – izberite čistilni servis Panhygia!

Strokovnost in diskretnost

Panhygia vam s strani našega osebja zagotavlja varstvo poslovnih podatkov. Ne glede na to, ali boste izbrali redno dnevno čiščenje, ali pa ste se odločili za zahtevnejša generalna čiščenja, vam zagotavljamo brezhibno opravljeno storitev in 100% diskretnost.

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov