Javni zavodi, domovi

Javni zavodi, domovi2019-01-15T08:39:59+00:00

Javni zavodi, domovi

Omogočite vašim oskrbovancem/pacientom, da bivajo v čistih in okolju prijaznih prostorih in da so v stiku z razumevajočim osebjem!

  • Ali vam je pomembno v kakšnih prostorih bivajo vaši oskrbovanci/pacienti?
  • Vam je poleg odlično opravljenega čiščenja pomembno tudi obnašanje čistilnega osebja?
  • želite, da pri vas delajo čistilci, ki bodo imeli razumevanje in veliko potrpljenja za vaše oskrbovance/paciente?
  • Vam je pomembno s kakšnim osebjem so v stiku vaši oskrbovanci/pacienti?

Čistilni servis Panhygia že vrsto let postavlja na prvo mesto profesionalen odnos in zadovoljstvo svojih strank!

Zelo dobro se zavedamo, da je poleg odlično opravljenega dela zelo pomemben tudi odnos, ki ga imajo naši čistilci tako do vas, kot tudi do vaših oskrbovancev.

Ob sodelovanju s Panhygio boste dobili partnerja, ki bo svoje delo opravil zelo kvalitetno in partnerja, ki ima veliko razumevanja za vas in vaše oskrbovance/paciente!

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov