Nadomeščanje vaših čistilcev

Nadomeščanje vaših čistilcev2019-01-14T15:03:50+00:00

Znižajte stroške vašega čistilnega osebja!

Čistilni servis Panhygia vam zagotavlja kvalitetno nadomeščanje vašega čistilnega osebja!

  • Ali imate težave s pogosto odsotnostjo vašega čistilnega osebja?
  • Ali vaše osebje ne zmore ali ne zna izvajati posameznih del?
  • Ali potrebujete “hitro pomoč” zaradi nenadnega izpada vašega čistilca?

Panhygia vam lahko pomaga!

Nudimo vam kakovostno nadomestilo vašega odsotnega čistilnega osebja. V najkrajšem možnem času, po ustaljenem postopku uvajanja in z najnižjimi možnimi stroški nadomestimo izpad vašega kadra z ustrezno kvalificirano zamenjavo.

V kolikor potrebujete pomoč specializiranega znanja (specifični materiali) oziroma pomoč pri zahtevnejših delih (zaščita kamna in fasad, višinska okna, …), vam nudimo pomoč naše terenske ekipe, ki je usposobljena za tovrstne naloge.

Tako bo vaše delo opravljeno kvalitetno in brez vsakršnih zapletov, kar vam bo omogočilo “mirnejši spanec”!

Ste se ravno preselili v nove (poslovne ali zasebne prostore), jih morda adaptirali, zdaj pa enostavno nimate časa za čiščenje?

Brez skrbi! Panhygia vam bo znala pomagati!

V tem primeru vam nudimo pomoč celotne čistilne ekipe, ki bo delo opravila hitro, učinkovito, brezhibno in z najnižjimi stroški.

Vi pa boste vaš dragoceni čas in skrbi izkoristili drugače.

Zakaj sodelovati s čistilnim servisom Panhygia?

Na podlagi dolgoletne tradicije in izkušenj rešujemo zahtevnim strankam probleme na področju nadzora in usposabljanja čistilcev.

Tako našim strankam nižamo stroške zaradi neracionalne razporeditve delovnega časa in uporabe čistil, poskrbimo da so njihovi prostori vedno čisti in urejeni ter odpravljamo nepotrebne skrbi in stroške zaradi slabe organizacije!

Naše stranke imajo miren spanec, saj zaupajo partnerju na katerega se lahko zanesejo – zaupajo čistilnemu servisu Panhygia!

Zakaj izbrati čistilni servis Panhygia?

V podjetju smo specialisti za čiščenje vseh vrst prostorov na najvišjem nivoju, s pomočjo izjemno fleksibilne in prilagodljive delovne ekipe zahtevnim strankam rešujemo težave pri rednem ali generalnem čiščenju njihovih prostorov.

Zakaj nas?
Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Politika piškotkov